doeltreffende websites

€781,00. Dit bedrag besteedt de gemiddelde Nederlander per jaar met aankopen via internet. Wij zijn experts in online communicatie en het verhogen van uw omzet met internet als motor.

strategie

De eerste stap in elk project is een goed en duidelijk overleg. Wat wordt het doel van de website? Wie is de doelgroep? Dit vormt de fundatie van de uiteindelijke website: de blauwdruk.

ontwerp

Op basis van uw huisstijl ontwerpen wij de eerste pagina van uw website. We houden rekening dat de website ook op tablets en telefoons er goed uit ziet. We nemen u mee in het ontwerpproces en laten veel tussenproducten zien.

realisatie

Lastige codes en technische termen. Uw ontwerp wordt realiseerd tot een echte werkende website. Daarnaast zorgen we voor een systeem waarmee u zelf wijzigingen kunt doorvoeren aan de teksten.

zoekmachine optimalisatie

Uw website moet goed gevonden worden: de juiste zoektermen moeten naar uw website leiden. Onze experts op dit gebied kijken mee bij de bouw van onze site en houden uw website ook na lancering in de gaten.

onderhoud

Een website is nooit af. Op basis van de gemaakte afspraken voeren wij onderhoud uit op uw website zodat hackers geen kans maken, uw website goed gevonden wordt en vooral blijft werken zoals het hoort.

updates

U kunt via ons systeem uw website zelf bewerken maar wij snappen dat u daar niet mee bezig wilt zijn. Aanpassingen geeft u door, waarna wij de wijzigingen netjes doorvoeren en afwerken tot een mooi geheel.

Neem nu contact met ons op

beelden zeggen meer.